Oplossingen

GRATIS BEZORGING

Volgende werkdag geleverd.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Beste prijs & géén verborgen kosten.

INCLUSIEF SERVICE

Installatie, voorrijkosten & arbeid inbegrepen.

INCLUSIEF TONERS

Betaal eenvoudig per afdruk.

Privacyregels worden steeds strikter. Uw cliënten vragen om flexibiliteit en transparantie. U medewerkers gebruiken steeds vaker tablets, smartphone of andere mobiele apparaten tijdens hun werk. Hierdoor kunnen zijn onafhankelijk van tijd en plaats werken.

Digitalisering biedt kansen voor innovatieve juridische dienstverlening en voor het efficiënter inrichten van veilige interne (werk)processen die voldoen aan wet- en regelgeving. Met Managed Print Services biedt CloudConnected hiervoor een passende oplossing.

Scannen naar Office 365
Multifunctionele printers en desktop scanners van HP, die zijn uitgerust met internet, kunnen middels Udocx in minder dan vijf minuten worden geconfigureerd voor document scanning en processing. Vooraf investeren in hardware of software is niet nodig.
De app integreert volledig scannen met documentopslag in Microsoft Office 365-toepassingen, OneDrive en SharePoint, naast het scannen naar Outlook e-mail en of concepten mappen. Met een druk op de knop kan een gebruiker een document scannen en opslaan in bijvoorbeeld de folder Contracten of Facturen in Microsoft Sharepoint. Hierdoor worden documenten altijd en overal toegankelijk, op iedere device.
Lees Meer...
Bescherm documenten en voorkom verspilling
Print zonder gevaar vertrouwelijke documenten naar een gedeelde printer en beperk het aantal per vergissing geprinte en niet opgehaalde printtaken.
Onze krachtige SaaS pull-printapp werkt met alle HP en niet-HP printers en MFP’s in uw netwerk. Printtaken kunnen in de cloud, op het device van de gebruiker of op beide worden bewaard. De app ondersteunt een groot aantal authenticatie-opties, zoals kaartlezers en QR-codes. Hij biedt ook eenvoudige tracking van printtaken en kan geïntegreerd worden met HP JetAdvantage Insights om uw printomgeving uit te breiden met verdere analysefunctionaliteit.
Lees Meer...
Je kunt niet beheren wat je niet kunt zien
Krijg krachtige inzichten in printkosten, printgedrag en printergebruik om uw efficiëntie te vergroten
met deze innovatieve cloudgebaseerde analyseoplossing.
Volg eenvoudig en controleer het afdruk gedrag en apparaat gebruik vanuit één eenvoudig, gebruikersvriendelijk dashboard. HP Insights doorzoekt de gegevens & real-time om u te helpen bij het optimaliseren van uw printomgeving. Minder afval door tracking van afdrukgedrag als enkelzijdig versus dubbelzijdig afdrukken, kleurvolume of zelfs de aantal werknemers per apparaat ratio. Gemakkelijk implementeerbaar en vanuit de cloud.
Lees Meer...

VOORDELEN VAN MANAGED PRINT SERVICES

  • 42% van de storingen lost de helpdesk telefonisch op
  • 58% van de escalaties zorgen zij voor een monteur op locatie
  • 90% van de bezoeken is de storing direct oplost
  • 99% beschikbaarheid van uw printers met MPS van Printsmarter